Степанецький ЗДО ”Білочка”, Степанці
Черкаська область, Черкаський район

Свято дитинства та маленького смутку...

 

          Випускний у садочку – це свято дитинства та маленького смутку. Дитячий садок стає другою домівкою для дитини, де вона проводить більшу частину свого часу. Але час плине швидко і настає пора прощатися зі звичним світом, де були ігри, заняття, перші друзі... Випускний у дитячому садочку — важливий етап для дитини, тому всі намагаються зробити цей день радісним та незабутнім. Випускники переходять до нового етапу свого життя, де їх чекає стільки незвіданого та цікавого.

          11 червня відбувся випускний і в нашому закладі. Урочисто прикрашене приміщення, святкове вбрання, в очах радість та хвилювання...  Випускники читали вірші, виконували пісні, танцювали таночки. Вихователі із гордістю та сумом дивились на своїх вихованців. Адже кожен випускник - це незабутня частинка, яка назавжди залишиться в серці. 

          На святі були присутні почесні гості: начальник відділу освіти, молоді та спорту Степанецької сільської ради ОТГ Черкаської області Метелиця Оксана Петрівна, головний спеціаліст відділу освіти Котляр Валентина Василівна. Оксана Петрівна привітала випускників зі святом, побажала їм цікавого навчання, вміння та старання.

          Привітала  своїх вихованців завідувач ЗДО Козак Людмила Миколаївна, яка щиро побажала дітям знайти своє місце в житті та нагородила  випускників дипломами про закінчення дитячого закладу.

Випускний вальс

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

     

 

 

 

 

 

      

« повернутися до списку новин

 

Код ЄДРПОУ: 36341445

Адреса: 19031, Черкаська обл., Черкаський р-н, с. Степанці, вул. Лісна, буд. 4

Повна назва закладу: Степанецький заклад дошкільної освіти "Білочка" Степанецької сільської ради об'єднаної територіальної громади Черкаської області

Час роботи: пн-пт 7:30-18:00

E-Mail адреса: 

Контактні телефони: 0473696409

Телефон відділу освіти: 32167

Керівник: Козак Людмила Миколаївна

Години прийому громадян:     

Понеділок - 15.00 - 17.00

Середа- 09.00 - 11.00

Логін: *

Пароль: *