Степанецький ЗДО ”Білочка”, Степанці
Черкаська область, Черкаський район

"Подарунок до свята"

          Великдень - одне з найбільших українських свят! Символізує цей день перемогу життя над смертю, добра над злом. Цьогоріч ми по-особливому чекаємо на це свято. Українські воїни захищають країну від російських загарбників, вони стоять на варті нашого спокою щодня. Є такий вислів: коли береш - наповнюєш руку, коли даєш - наповнюєш серце! Великдень - це один із днів коли ми маємо проявити свої найкращі чесноти та робити добрі діла.

 

        В цьому році вихователі та батьки середньої групи Степанецького ЗДО «Білочка» також доклали зусиль, щоби подарувати частинку свята своїм військовим.  Тато одної з вихованок групи «Ромашка», Бурий Дмитро, зараз служить в ЗСУ,  допомагає наблизити перемогу України над оккупантами, працює водієм транспорту, що перевозить зброю.  Тому, для підняття бойового духу захисника нашої держави, учасники навчального процесу об’єдналися та придбали набір якісних інструментів для ремонту автотранспорту і не тільки, який було передано через дружину.

 

Разом, кожен на своєму місці , ми працюємо заради Перемоги!

« повернутися до списку новин

 

Код ЄДРПОУ: 36341445

Адреса: 19031, Черкаська обл., Черкаський р-н, с. Степанці, вул. Лісна, буд. 4

Повна назва закладу: Степанецький заклад дошкільної освіти "Білочка" Степанецької сільської ради об'єднаної територіальної громади Черкаської області

Час роботи: пн-пт 7:30-18:00

E-Mail адреса: 

Контактні телефони: 0473696409

Телефон відділу освіти: 32167

Керівник: Козак Людмила Миколаївна

Години прийому громадян:     

Понеділок - 15.00 - 17.00

Середа- 09.00 - 11.00

Логін: *

Пароль: *